8 oktober 2010

Morgonreflektioner

Jag får en efterdagenkänsla att den där tentan var en aning hypad. Fråga min mamma, hon kopierade ut bunten med stenciler som var en del av den. Tentatiden var beräknad mellan 9-14. Efter ca en timma gick första folket, en halvtimma senare några till och strax efter resten. Av en halvmeter hög bunt med papper fick 20 frågor ta plats på 2 papper. Well, nu är det gjort. Snart kommer nästa. Skolan är verkligen en fantastisk uppfinning.

Sitter och nöter på deras datorer. Har haft ännu en underbar morgon, upp kl 05.25, hamnar på skolan 07.45 och vi börjar nio. Har sällskap av min nya knalloranga termos som jag fick av mamman. Den lyser där den står, idag fylld med te. Ont i halsen igen. Det är skräp. Den kommer att bli svår att tappa bort, men det är ju som hela poängen. Än så länge ingen snö i Kiruna men vi har ialf fått tag på en tillfällig lägenhet som vi får nästa vecka, den är ungefär lika stor som mammas vardagsrum...men mysig. Att den står i rasriskområdet tillför bara lite spänning i vardagen. Kanske vaknar man upp en morgon 500 m ner i backen.

3 kommentarer:

Ewa sa...

Kommer att ha svårt att sova i Piteå från och med nästa vecka. Har ni funderat på att träna Zidde till sök i rasriskområden?

Loo sa...

haha värt att tänka på

jäcka sa...

Det är på tiden att du blir djupare, Loo.... höhöhö. Närå. Dö inte.