18 december 2011

Och det var den helgen

Ananas, sharon, hembakt knäcke och brie. Det är recept på en fin avslutning på en fin helg. Mellan snöanfallen har vi hunnit med en sväng in till sta.. samhället och handlat både julklappar och annat bra som ett garage. Inte ett jätteträgarage men väl ett sånt som man smackar upp på en dag, vilket vi gjorde idag. Fyra timmar av sollj.. dagsljus gick fort men nu står den där, tunnelgaraget, eller som en go vän sa -va, ska ni skaffa gubbgarage! Antar att det hör till åldern wahaha.

Sen skulle vi ju jaga gran också. Jag tycker att det borde vara lätt, jamena vi bor mitt ute i skogen men ser ni det finns ett problem. Det består i att det växer en annan gransort häruppe, altaigranen och den är långsmalare än sin släkting nere vid kusten (gissa varför). Det behövs ju inget geni för att lista ut att det därför är svårt att hitta den där vida, yviga disneygranen. Men skam den som ger sig, efter lite idogt letande och en fin skidtur så står den nu nere i källaren på upptingingsprogrammet.

Over and out, nu ska vi vaka lite räv.

1 kommentar:

Jessica sa...

Aj miss jo. Vi övergjorde hela grangrejen, tog i så det räcker för flera år framåt.... Jänkarna hade klappat i händerna. Själv blir jag åksjuk av att titta på den. Ehum. Kram!