21 maj 2011

Heja Pite

Då gårdagen inte ville publicera blogginlägg får jag göra det nu då istället. Så detta är alltså gårdagens skrift men publicerad idag.

Regn igen men vad gör det när vi är på Pite besök! Hamnade i Arnemark igår där vi storslaget belv bjudna på middag, som vi fick grilla själva. Men det är bra, då vet man ju att det blir riktigt gjort. Sen blev det en överdos av testosteron framför Tv:n. Sätt ihop Bruce Willis, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, den där Crank-killen Jason Statham, Jet Li och en hel hög med andra muskelknuttar som jag känner igen men inte kommer ihåg namnen på så får ni the Expendables. Ja som ni säkert listat ut var det ala-macho-muskelspännar-style rakt igenom. Pappa Grön och Micke tyckte att den var underhållande och jag kan tillägga att Sylvester Stallone skulle ha skippat sina botox injektions och ögonbrynslyft. Svårt att verka hårdkokt om man ser ut som en transa som fick för mycket ryssfemmor i smothien på morgonen.


Ikväll (läs igår nu då) blir det myspys med Jessica och Sara, Sara som fyllt år och allt (för ett bra tag sen nu) ska firas av med lite käk. Men bättre sent än aldrig!

Nu har vi landat hemma i vildmarken igen. Här kan man fortfarande spotta en eller två snöfläckar, björkarna har inte slått ut och det är ändå fantastiskt underbart. Så jäkla tyst och fridfullt. Själen liksom flyter ut. Och nej jag är inte full, det är ju söndag.

3 kommentarer:

Ma sa...

Bara fem dagar tills nästa gång

Jessica sa...

Fuck the tystnad å inre frid å allt vad det heter. Pite loves you, Loo!!

Loo sa...

And I will always love yooooouuuuuuuuuuuu! Haha, jomen det var nice, men för fort o kort! As usuall. Eeeep. Siktar på att hinna med en stopp te helgen ialf!!