25 maj 2013

Hej Pite

En del blev som det var tänkt och en annan del blev något helt annat. Igår morse skulle vi åka ner till kusten. Vi fick åka ner torsdag natt istället då Micke kommit hem från ett sent kvällsjobb. 
Anledningen var. 
Vänta... 
Zidde som var tvungen att besöka vetrinären på fredagmorgon! 
Hurra. 
Denna gång var det ett skräp i det blå ögat som inte gick att få bort. Men efter lite lugnande och sövande och annat bedövande så lyckades vettrisen få bort det med en topps. Tack och lov! Skräckscenariot hade varit en operation om skräpet hunnit växa fast för mycket. Jag börjar tro att han blivit en junkie. Skaffar sig skador för att få sig en sil med lugnande. 6:e besöket hos en vettris under loppet av två år.  Jäkla hund.

Så resten av helgen flyter vidare som halvt planerat. Micke ska fortfarande på kurs i Lule lördag och söndag men jag och Zäta kan inte ställa upp i det viltspår som var tänkt idag. Vi varken kan eller får tävla efter medicineringarna från igår. Men en ledig helg i Pite är ju inte fy skam. Vi hittar nog på nåt.

1 kommentar:

Erika sa...

Men skrutthund till att ställa till det för sig! Tur dock att det gick att lösa med en tops, man får se det från den ljusa sidan.. :P