12 januari 2011

Dags för beach 2011?

Ännu en god förmiddag folket. Har tillbringat morgonen med plugg om Barents, kväner, samer, skolreformer och tungvrickarordet assimileringspolitik . Tenta på fredag. Det går framåt.
Idag snöar det. Man blir en gnutta överraskad liksom. Inte. Igår drog vi en vända in till stan för att förbereda lägenheten för nästa vecka då skolan börjar (typ mer) på allvar. Chilenarlyan behöver dock en instats av lite tyger. Gärna en vit stor tygbit så man kan dölja den "fina konsten" på väggarna. Eller som Micke sa -Det ser tamejfan ut som om någon spytt ut bilderna på väggen. Vi hyr lite halvt möblrerat så att säga så man kan väl inte plocka runt hursomhelst men dölja är väl knappast förbjudet. Härnäst på agendan är den dagliga promenaden med Ziddan som kommer att få anpassa sig mera efter skoltider framöver.

Men ser ni. Det finns ett ljus i mörkret för ett gäng soltörstande individer som vi delvis kan tacka Parakkaföräldrarna för. I år är det vi som startar sommaren med försommar på annan ort. I slutet av maj då jävlar ska det lapas sol!

5 kommentarer:

Ewa sa...

Brunfärgen är klar innan sommaren startat här, vi får vinka tillvarandra på Kallax genom rutan

Jäcka sa...

Avis. Avis? AVIS!

Loo sa...

Men mor åker ni direkt från Lulet? vi måste ner te stockholm :p

Ewa sa...

Vi åker från Luleå så klart

Loo sa...

såklart :p