17 februari 2010

Fördelen är också att man slipper dammsuga golvet när man har hund

Zidde är verkligen en ätgalen matmaskin på fyra ben. Fick han bara skulle han säkert äta tills han sprack. Han äter dessutom allt. Det är korv, apelsin, bullar (men det får han egentligen inte), sallad och säkert lök om man lät honom ta det. Förutom det dricker han gärna bubbelvatten, kaffe och öl. Nu är det ju inte så att jag ger honom kaffe och öl. Herregud nej. Det får han bara på fredagar. Annars skulle han väl snart kräva både latte och champange istället.

Sedan är han ju aldrig sen att försitta chansen att gräva igenom soporna, slicka på disken när man ställer in den i maskinen (praktiskt iofs, det blir ju liksom en slags fördisk), nagga fläsket som hänger ute och som egentligen är till för småfåglarna och på tal om allt mumsigt bajs man hittar i skogen. Det är älgbajs, tjäderbajs, renbajs och harbajs...ja ni hajar. Skogen är stor och i skogen bor det många djur.

Tur att man inte är svag för sopor och andra saker själv. Nej tur är att man håller sig till normala saker. Som att sniffa på hundtassar. Har ni någonsin testat det? Luktar sjukt gott. Beroendeframkallande på något sätt.


2 kommentarer:

Erika sa...

Nog är det bara Ziddes tassar som luktar gott - Rejsa luktar som gamla gympadojjor! *rynkar på näsan*

Jessica sa...

men bläh...hahaha